top of page
239A3103.jpg

Teràpies

A Sangha trobaràs a un equip de terapeutes que t'acompanyaran en el que necessitis

Nosaltres: Quiénes somos

Coneix l'equip de terapeutes

T'ajudem en el teu creixement personal

239A3083_edited.jpg

Terapeuta Gestalt

Dani Rius

Format a Espai Lúdic - Escola Gestalt de Catalunya, amb Postgrau en Gestalt i Sexualitat Conscient. També format amb Joan Garriga en Constel·lacions aplicades a la parella. Especialitzat en gènere i relacions afectives, treballa des de fa cinc anys com a terapeuta individual, dirigint també grups mixtes de sexualitat conscient i relacions. A més és co-fundador de l'entitat El Taller, on porta grups d’homes i facilita tallers coeducatius a escoles i instituts.

Ernest_Guirao.jpg

Terapeuta Reiki, psicologia i registres akàshics

Ernest Guirao

Des de l'any 2003 estic investigant i profunditzant en el camp terapèutic, el creixement personal i espiritual utilitzant tècniques com el Reiki, la meditació, la lectura de Registres Akàshics, la mediumnitat, la psicologia Taoista i la auriculopuntura, tant xinesa com coreana.

Durant aquests anys, a part de fer un treball d'autoconeixement i sanació millorant la meva salut, la relació amb mi mateix i els meus vincles, he realitzat estudis d'investigació en col·laboració amb centres sanitaris.

Tot aquest conjunt de tècniques i experiència els poso al servei de l'acompanyament de tot tipus de processos personals a través de programes totalment personalitzats, on el tractament del conflicte que es vol resoldre, es treballa des de una mirada holística unint cos, inconscient, energia, ànima i esperit, així com actualitzant la manera de relacionar-se amb l'entorn.

384A3496-3.jpg

Terapeuta, artista, músic

Ravi Ramoneda

Ha dedicat més de 20 anys a la investigació terapèutica a través del so, la música i la meditació. S'ha format en diferents camps com la Medicina Tradicional Xinesa, Shiatsu, Osteopatia Craneosacral Biodinàmica. 

Ha desenvolupat el seu propi sistema conegut como Presencia Sanadora®, en el que combina el potencial del So i el Mantra amb Sanació Cuàntica, Creixement Personal i Desenvolupament Espiritual.

En les sessions es produeixen grans transformacions a nivell físic, mental, emocional i de despertar de consciència, son potents i transformadores en tots els nivells. Inevitablement quan sanem,comprenem. Amb la comprensió desenvolupem el nostre potencial i els nostres dons i ens convertim en millors persones, més lliures i responsables.

La Presencia Sanadora® t apropa a la teva presencia interna, revelant potencials que son grans combustibles del vehicle sanador que som.

IMG_3100_edited_edited.jpg

Coaching

Mathieu Durande

Mente inquieta, podría ser una manera de definir mi compromiso diario con los procesos de transformación.

Mi primera vida laboral no fue del todo acorde con mis estudios y mis 20 años viviendo fuera de mi cultura han fomentado el gusto por una curiosidad sin límites.

Cuando decidí dejar mi trabajo estable en 2009, en plena crisis, renunciando el confort de la nómina y numerosas señales de reconocimiento profesional, no sabía lo que iba a descubrir como consultor y facilitador autónomo.

A lo largo de esos años, he vivido muchos talleres y procesos de desarrollo personal, que han desembocado una segunda llamada, menos radical pero más profunda. En la actualidad, el acompañamiento de colectivos y equipos, en su transformación hacia la sostenibilidad, tiene más sentido que nunca para mí. Y puedo ejercerlo también desde la postura del coaching: escuchando la singularidad de cada uno, con sus talentos y sus sombras y acompañándolo para que esta singularidad se convierta en su principal motor de cambio.

terapeuta_edited.jpg

Professora de Reiki, massatgista Ayurveda i Tantra.

Alba Miralpeix 

Iniciadora de processos de consciència i acompanyant de grups i cercles. En continua formació en ciclicitat, fertilitat, feminitat, afectivitat i sexualitat. Especialitzada en dol, pèrdues i final de Vida. Formada i experimentant  en Massatge Ayurveda, Tacte Conscient i Tantra. L'Alba també és professora de Reiki. Acompanya als infants, adolescents i adults des de la mirada sistèmica, l’ancestralitat, el cos i l’arteràpia. Amant de la Natura i del bosc, apassionada de les Plantes Medicinals, la Dansa Viva i enamorada del QiGong. Creadora d'ArtViu i de Donzelles i Noiets en Cercles.
L’Alba comparteix que acompanya a les persones, infants, adolescents i adults tant a nivell individual com en grup des del respecte mútu, l’autenticitat i la senzillesa...convidant a prendre la responsabilitat i amb la confiança plena i  consciència que dins nostre s’amaga el tresor que ens permet SER i brillar!!!

Nosaltres: Nuestro equipo

"El yoga no trata de desarrollo personal, trata de aceptación personal"

Gurmukh Kaur Khalsa

"El yoga nos trae al momento presente, el único lugar donde la vida existe"

Ellen Brenneman

Nosaltres: Cita
bottom of page