top of page

Les nostres classes

inhala | exhala

Serveis: Clases
239A8226.jpg

Hatha Vinyasa

Si sempre has pensat que el ioga no era per tu i  sents que vols treballar el cos físic, aquesta és la teva classe. En aquest estil es treballa d’una manera més dinàmica. Les postures es coordinen moviment amb la respiració. També hi trobaràs petites meditacions, pranayamas (tècniques de respiració) i relaxació. Són pràctiques  sempre variades a on anem fluint amb les postures. Amb la pràctica constant  guanyaràs força muscular, flexibilitat,  equilibri, enfortiràs abdominals i et divertiràs amb les invertides.

victor-freitas-Z6pjp7Elw3c-unsplash.jpg

Acroyoga

Vols divertir-te tot practicant ioga? vine a volar amb nosaltres!

Combina les acrobàcies, el ioga i el massatge Tailandès en una pràctica a on desenvoluparàs  la consciència corporal, la confiança en un mateix i en els companys , el respecte pel cos i la seva cura tot de forma divertida i accessible per a tothom, per situació actual i evitar contagis aquesta classe no s'està fent, si t'interessa ens contactes i t'avisarem de seguida que es pugui tornar a fer. 

Yoga%20Class_edited.jpg

Kundalini

Si el que vols és moure l’energia i una pràctica més espiritual.        

Aquesta pràctica busca mitjançant l’energia de la columna vertebral equilibrar els chakres i netejar els nadis (Canals d’energia). Hi ha escalfament, la part física és una seqüència Kriya, meditació i cant de mantres. S’enfatitza molt la respiració en relació al moviment físic. Porta equilibri al teu cos, ment i ànima. Com a principal beneficis enforteix sistema nerviós, amplifica la capacitat pulmonar i purifica la sang

IMG_8695.JPG

Ioga Aeri

El ioga aeri o amb teles al igual que el ioga tradicional ens aporta nombrosos beneficis, des equilibri fins a una major flexibilitat. El Ioga aeri juga amb la gravetat, aquests beneficis dupliquen la seva intensitat i notarem una millor condició física en poc temps. Les postures invertides són molt més fàcils de realitzar amb el suport de les teles, així que l'estimulació interna del nostre organisme serà més gran que en el ioga de sòl. A més, no haurem de suportar tot el nostre pes, ajudant a que no apareguin sobrecàrregues. Per descomptat, és una pràctica que alleuja l'estrès, ens relaxa i redueix les tensions. Així mateix, enfortirem el nostre cos i millorarem el nostre centre d'estabilitat amb les postures aèries. La pràctica del ioga aeri suposa una millora generalitzada de la salut gràcies a la correcció postural i a l'estimulació interna de l'organisme a través de les diferents postures adoptades. Aquesta classe es fa en individual i personalitzada si t'interessa ens contactes.

239A8163_edited.jpg

Ioga Gentle

Si comences a practicar ioga o vols un ioga més suau apuntat aquí!

És perfecte per iniciar-se o com a pràctica regular, descobriràs les principals postures  i com realizar-les correctament. Treballaràs d’una forma més pausada, amb més consciència corporal. La pràctica inclou meditació, tècniques de respiració, una part més física i relaxació.

239A8206.jpg

Meditació

En aquestes trobades aprendrem a tenir eines pràctiques i fàcils per desconnectar  del dia a dia, també farem dinàmiques de moviment. La idea és posar consciència del teu estat escoltant-te i aconseguint tornar al teu centre i anar adquirint hàbits d'auto observació. Ens pensem que meditar és molt difícil i no és així. Anima't.

Tai%20Chi_edited.jpg

Chi Kung

El carácter chino qi significa ‘flujo vital de energía’’ y kung significa ‘trabajo’ o ‘técnica’. El qigong, por tanto, se puede traducir como ‘el trabajo de la energía vital’ o el arte de hacer circular la energía vital de la manera más adecuada a la finalidad con la que se practica. El Qi Gong es una práctica corporal formada por suaves movimientos físicos, ejercicios respiratorios y concentración mental que surgió en China hace unos 4.000 años con el fin de fortalecer el organismo a nivel físico, mental y espiritual. En algunos casos, especialmente en China, se puede prescribir con objetivos terapéuticos específicos.

Pilates_edited.jpg

Pilates - Hipopressius

A Sangha es farà pilates Mat que consisteix en exercicis que busquen l’equilibri entre força i elasticitat. Les premises són moviments controlats amb molta precisió tenint  en compte la respiració (les tres “B”, back, belly, breathe, esquena, centre i respiració), el moviment surt des del centre del cos i es reparteix per la resta aconseguint així enfortir abdominals, sòl pèlvic i part baixa de l’esquena. Pel que fa a les tècniques hipopressives són una combinació d’exercicis de posició, estàtics i de respiració  que disminueixen la pressió a dintre de la cavitat abdominal, pèlvica i toràcica per a enfortir la faixa lumboabdominal, descongestionar la pelvis i treballar el sòl pèlvic. Molt recomenable per a dones amb incontinència urinària o per a reforçar musculatura després del part i per a tota persona que tingui problemes de columna.

239A8247.jpg

Moviment terapèutic

Sempre en grups reduïts, lentament i cadascú al seu ritme, flexibilitzarem, reeducarem posturalment i tonificarem el nostre cos tot aprenent nocions bàsiques d'anatomia que ens ajudaran a adquirir una bona consciència corporal per adoptar les postures més eficients durant el nostre dia a dia. Estic convençuda que si t'hi animes, entendràs millor com s'organitza el teu cos per gestionar les diferents pressions i compressions i practicaràs exercicis que t'ajudaran no només a repartir millor les càrregues mecàniques sinó també a integrar específicament la musculatura del sol pelvià i mantenir tònic el teu cinturó abdominal. Vine!!! Aviat començaràs a notar els beneficis del Moviment Terapèutic i hauràs trobat una estratègia sana per sentir-te més àgil, sense molèsties i amb menys dolor, en definitiva per gaudir del moviment i viure bé.

239A8470.jpg

Sadhana Grupal

És una pràctica guiada de ioga i meditació amb cant de mantras. Es porta a terme a primera hora del matí per preparar el cos i la ment per viure el dia amb plenitut i consciència. És una disciplina que desenvolupa la 'consciència grupal' i t'aporta facilitat en les teves comunicacions al llarg del dia.
Per a mi és una oportunitat d’experimentar els beneficis de la meditació en grup i d’una pràctica més llarga que la habitual.

239A8290_edited.jpg

Classes privades i ioga per empreses

.

239A3103.jpg

Teràpies humanistes, formacions i Tallers

239A3399.jpg

Ioga per a nens

.

.

"La auténtica aceptación nace de una profunda comprensión y sabiduría acerca de por qué eres como eres, por qué los demás son como son y por qué el mundo es tal como es".

Gerardo Schmedling

Serveis: Cita
bottom of page