top of page

Les nostres classes

inhala | exhala

Serveis: Clases
239A8226.jpg

Hatha Vinyasa

Si sempre has pensat que el ioga no era per tu i  sents que vols treballar el cos físic, aquesta és la teva classe. En aquest estil es treballa d’una manera més dinàmica. Les postures es coordinen moviment amb la respiració. També hi trobaràs petites meditacions, pranayamas (tècniques de respiració) i relaxació. Són pràctiques  sempre variades a on anem fluint amb les postures. Amb la pràctica constant  guanyaràs força muscular, flexibilitat,  equilibri, enfortiràs abdominals i et divertiràs amb les invertides.

Yoga%20Class_edited.jpg

Kundalini

Si el que vols és moure l’energia i una pràctica més espiritual.        

Aquesta pràctica busca mitjançant l’energia de la columna vertebral equilibrar els chakres i netejar els nadis (Canals d’energia). Hi ha escalfament, la part física és una seqüència Kriya, meditació i cant de mantres. S’enfatitza molt la respiració en relació al moviment físic. Porta equilibri al teu cos, ment i ànima. Com a principal beneficis enforteix sistema nerviós, amplifica la capacitat pulmonar i purifica la sang

239A8206.jpg

Meditació

En aquestes trobades aprendrem a tenir eines pràctiques i fàcils per desconnectar  del dia a dia, també farem dinàmiques de moviment. La idea és posar consciència del teu estat escoltant-te i aconseguint tornar al teu centre i anar adquirint hàbits d'auto observació. Ens pensem que meditar és molt difícil i no és així. Anima't.

Moviment terapèutic

En aquesta classe, lentament i cadascú al seu ritme, flexibilitzarem, reeducarem la postura i tonificarem el nostre cos tot aprenent nocions bàsiques d'anatomia que ens ajudaran a adquirir una bona consciència corporal per adoptar les postures més eficients durant el nostre dia a dia. Estic convençuda que si t'hi animes, entendràs millor com s'organitza el teu cos per gestionar les diferents pressions i compressions i practicaràs exercicis que t'ajudaran no només a repartir millor les càrregues mecàniques sinó també a integrar específicament la musculatura del sol pelvià i mantenir tònic el teu cinturó abdominal. Vine!!! Aviat començaràs a notar els beneficis del Moviment Terapèutic i hauràs trobat una estratègia sana per sentir-te més àgil, sense molèsties i amb menys dolor, en definitiva per gaudir del moviment i viure bé.

Ioga per a nens

Els més petits també poden venir, mentre els pares estan fent ioga els fills també s'ho passen bé jugant amb les postures, respirant, meditant. Sempre és un bon moment per iniciar-se.

ioga nens.jpg

Ioga per empreses

Ens encantaria arribar a les empreses i que oferissin als treballadors tots els beneficis del ioga.

Ens adaptem als horaris i necessitats.

Teràpies humanistes, formacions i Tallers

Un gran equip de professionals ofereixen les seves teràpies, fisioterapeuta, osteopatia, acupuntura, reiki, psicologia, gestalt, terapia de parella perquè creiem que tan important és cuidar el cos com la salut mental i emocional.

.

239A3103.jpg

.

.

"La auténtica aceptación nace de una profunda comprensión y sabiduría acerca de por qué eres como eres, por qué los demás son como son y por qué el mundo es tal como es".

Gerardo Schmedling

Serveis: Cita
bottom of page