top of page
Serveis: Clases

Massatge Tailandès

El Massatge Thai, és una tècnica sagrada de massatge Oriental, amb influencies de la medicina Xinesa, d’ensenyaments Budistes i de l’Aryurveda. La técnica s’ha transmès de generació en generació, perfeccionant-se amb el pas del temps fins a obtener grans efectes terapèutics que beneficien al pacient de manera holística, armonitzant ment, cos i ànima. El tractament consisteix en digitopressions rítmiques, palmeig de les línies d’energia Sen que recorren tot el cos i suaus estiraments. Al combinar-los aconsegueixen lliberar, de manera agradable i relaxada, totes les tensions físiques provocades per l’estrés laboral, físic i mental.  Es realitzen una sèrie d’estiraments passius, moviments armònics i digitopressions que ajuden a equilibrar el cos energètic i aconseguir estats profunds de relaxació. Aquesta tècnica ajuda a equilibrar l’energia del cos a nivel físic, mental i emocional. Com a beneficis, augmenta la flexibilitat muscular i articular, relaxa el sistema nerviòs, millora la postura corporal, afavoreix la circulació de la sang, alleuja tensions i malalties relacionades amb l’estrés, estimula el sistema immunològic i és excel·lent per cames carregades o mals d’esquena.

Aquest massatge es realitza a sobre un futón amb la persona vestida amb roba còmode.

239A3147.jpg

Massatge amb olis essencials 

És una tècnica de massatge terapèutic que utilitza olis essencials de plantes per desbloquejar els canals energètics, eliminant impureses, relaxant, equilibrant i nodrint el sistema circulatori, limfàtic, muscular, ossi, el sistema nerviós, ajudant a eliminar la fatiga mental i física, generant una profunda relaxació que permet el funcionament òptim del sistema immune. A nivells més profunds aquesta teràpia incrementa l'estat de consciència  generant una resposta de sanació espontània en el cos.  El tipus de massatge és personalitza per cadasscú tenint en compte el seu estat físic, mental i emocional del moment. El massatge es fa en camilla 

239A3168.jpg

Massatge amb pindes d'herbes

Aquest és el nostre massatge estrella, es combina amb el massatge d'olis, les herb balls o pindes estan fetes artesanalment a Tailandia amb més de deu herbes medicinals entre elles diferents tipus de cúrcuma, càlam, lemongrass, acacia, tamarinde, kaffir, càmfora amb propietats antiinflamatòries, antioxidants, reducció del dolor muscular, calmar el sistema nerviós, articulacions, son antioxidants, netegen i nutreixen la pell. És una expèriència molt relaxant i un plaer pels sentits tant a la pell com a l'olfacte. 

239A3159 (1).jpg

 Massatge en parella

El massatge en parella és per compartir una estona relaxant amb algú especial; amics, família, company amb qui tu vulguis. Compartir les coses que ens agraden és una mostra d'amor en totes les seves formes. Atenent a les necessitats específiques de cadascun, treballem de manera individual assegurant-nos que tingueu una experiència única, relaxant i inoblidable. Es realitza en el mateix espai al mateix temps i és un massatge complet de cap a peus en camilla.

239A3121 (1).jpg

Thailandès

Express 30 minuts - 20 €

60 minuts - 35 €

90 minuts - 50 €

Olis essencials

60 minuts - 40 €

90 minuts - 55 €

Pindes herbes

75 minuts - 60 €

Massatge parella

                                                    75 minuts - 95 € parella

a triar tailandès o olis 

Massatges a domicili, tria el que vulguis i venim a casa, suplement 15 euros
 

Vols regalar un massatge? disposem de vals regal

IMG_20211214_093101_339.jpg

Els nostres clients diuen...

Recomano els massatges de la Gemma: una experiència fabulosa. Per gaudir-la amb tots els sentits. I si voleu, el podeu regalar! Ha sigut un dels millors regals que m'han fet!!! 

Àngela Grau

Quan el cos m'ho demana, em regalo un massatge thailandès o ayurvèdic i em sento en les millors mans, mans que em fan viatjar enllà.
Entrar a Espai Sangha és un plaer per tots els sentits

Glòria Grau

La meva parella em va regalar un massatge thai i en vaig sortir encantada. Amb el temps he repetit i ho recomano molt! La Gemma és molt propera i professional, el massatge super complet, l'ambient (temperatura, aromes, llum i música) molt cuidat.., en resum un servei pel meu gust de molta qualitat a un preu molt econòmic. gràcies!

Laura Solé

El massatge Thai de la Gemma un 10. Entregada i cuidant sempre el més petit detall. Una gran professional i bonica persona. Sempre surts nova i amb ganes de més.100% recomanable.

Glòria Clapés

Tot són bones sensacions des del moment que entres a experimentar el massatge thai de l'Espai Sangha! Des del primer minut, tot t'ajuda a oblidar-te dels problemes que has tingut durant el dia: la cordial rebuda, l'olor d'encens, la càlida ambientació de la sala... i la massatgista, que és un amor. La Gemma identifica perfectament on es creuen les línies d'energia del teu cos i aplica la pressió necessària per aconseguir l'equilibri que cercaves. Molt recomanable per als temps que vivim!

Andrés Carol

El massatge amb la Gemma ha sigut una experiència increible. Brutal! I el lloc molt acollidor i acurat. Ha sigut un regal que he gaudit moltíssim i repetiré!

Laura Domènech

El massatge tailandès que em vaig fer, em va deixar nova. Durant una hora vaig poder gaudir moltíssim de les mans de la Gemma, acompanyada d'una música adient que em va transportar al setè cel.......Ja hem quedat per repetir l'experiència.

Gemma Campabadal

El massatge tailandès de la Gemma ha estat un gran descobriment, és molt complet, profund i relaxant alhora. I l'espai és molt agradable. És molt probable que hi torni!

Roser Calvet

Un lloc molt acollidor on pots gaudir d’un massatge (en el meu cas Tailandés) fe amb molta professionalitat i alhora amb de molt de mimo i delicadesa! Repetiré segur!

Irene Àrias

Vaig habitualment a l'espai Sangha a fer-me un massatge , doncs acumulo molta tensió al llarg de la setmana a la feina. Em poso en mans de la Gemma que sempre aconsegueix destensar-me i fer-me dormir com un nadó . Per a mi és una gran professional i ja té guanyada la meva confiança ja fa anyets.

David Sabaté

.

.

.

Serveis: Cita
bottom of page