top of page
239A8217.jpg

Nosaltres

Som la Gemma i la Yvonne, fundadores del projecte, amigues i professores de ioga. Ens definim com a dues persones inquietes, optimistes i sempre amb moltes ganes d'aprendre. Ens hem format en diferents estils de ioga, i ens agradaria acompanyar-te en el teu creixement.

Nosaltres: Quiénes somos

Coneix l'equip de professors

Nosaltres som els que formem Espai Sangha

239A8268.jpg

Fundadora de Sangha i professora de ioga.

Yvonne Prat

Sóc entusiasta, alegre, amant del moviment i viatgera. La curiositat per descobrir el món em va portar a estudiar Turisme, i la curiositat per descobrir-me a mi mateixa em va portar al Ioga.
Fa pocs anys que practico però va ser un amor a primera vista,  un despertar. Des de la primera classe ja no he parat de practicar i formar-me, sóc professora de Hatha Vinyasa que és l’estil que més em defineix i també d’aeri. La pràctica em dóna equilibri i em calma la ment sobretot perquè m’ajuda a  desconnectar del món i connectar-me amb mi mateixa a través del moviment i és precisament això, el que intento transmetre. 
Les meves classes són alegres i dinàmiques, treballarem amb constància el cos, obrint-lo, fluint a través del moviment i respiració. Arribarà el moment en que començaràs a gaudir, sentiràs els beneficis i un dia sabràs  com observar els teus pensaments i aprendràs a gestionar-los.

Fundadora de Sangha, professora de ioga, terapeuta Gestalt i massatgista

Gemma Castanyer

Em definiria com  inquieta, social, optimista, de mentalitat oberta i sempre amb ganes d’aprendre. La vida em va regalar descobrir el ioga en un moment de canvi personal important i em va ajudar i em continúa ajudant a  transitar per les meves emocions i en el meu aprenentatge diari. Vaig voler aprofundir en el ioga formant-me i practicant diferents estils: hatha, vinyasa, nidra, acroyoga, yin, iyengar, kundalini, meditació, ayurveda i el massatge tailandès. M'adono que totes les variants et poden ajudar en la teva evolució física, emocional i mental. Només has de trobar la què a tu et va millor i amb la que connectes. És per això que ara decideixo implicar-me en aquest projecte per compartir els meus coneixements i ajudar a persones que estiguin en procés de canvi o descobriment personal a gaudir dels seus beneficis. A les meves classes intentaré que desconnectis del teu dia a dia, que trobis les teves pròpies eines que t’ajudin en la pràctica i fora d’ella, que et relaxis físicament i menta, que practiquis per l’alegria de fer-ho sense expectatives, que respiris de manera conscient i que treballis el teu cos, l’enforteixis i el flexibilititzis.

239A8268.jpg
6ae0bc4d-05c0-43ed-852a-3902782cbb7e.JPG

Fisioterapeuta

Glòria Grau

Fisioterapeuta col.legiada especialitzada en esport i readaptació a l'activitat física formada en el mètode Pilates per fisioterapeutes. Actualment exerceixo a l'empresa privada dins el ram de la traumatologia i imparteixo classes d'anatomia a la Universitat de Vic. La meva trajectòria personal i laboral m'ha portat a comprendre que el moviment és vida i he dissenyat la classe de Moviment Terapèutic per acostar la pràctica del moviment conscient a tothom qui ho vulgui. Si fa temps que et sents rígid, flàcid i tens dolor crònic o molèsties derivades d'aquesta manca de flexibilitat o de la debilitat muscular, existeix una alternativa no farmacològica per començar a sentir-te millor.
Estic conveçuda que si t'hi animes, entendràs millor com s'organitza el teu cos per gestionar les diferents pressions i compressions i practicaràs exercicis que t'ajudaran no només a repartir millor les càrregues mecàniques sinó també a integrar específicament la musculatura del sol pelvià i mantenir tònic el teu cinturó abdominal.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 21.28.25.jpeg

Vanesa Garriga

Empecé con la práctica de YOGA para mí,en un momento de cambio personal. Pero cada vez tenía mas interés en saber que pasaba realmente dentro de mí que me hacía sentir tan bien. 
Ahí fue cuándo decidí  formarme para seguir profundizando y aprendiendo más sobre la filosofía del YOGA.
Formada en Kundalini YOGA y Hatha Vinyasa dos estilos diferentes entre ellos que me han proporcionado unos conocimientos y visión más clara sobre la energía sutil que mueve la práctica de asanas ( posturas) , pranayanas ( respiración) y meditación.
Transmitiendo desde mi experiencia de manera sencilla y desde el Amor.
El YOGA te enseña un nuevo estilo de vida, una nueva forma de respirar, de caminar, de pensar, de concebirte, de proyectarte hacia un futuro glorioso desde tu presente, a tomar conciencia de tu cuerpo y a comprender sus procesos mentales y emocionales. Sat Nam

278fad03-5e6a-4b4f-b7e3-066602f4a7d7.JPG

Prpf ioga per nens

Carles Amaya

Vaig descobrir l'acroioga mentre vivia a Berlin però no va ser fins tornar a Catalunya que vaig decidir dedicar-hi tot el meu temps i energia a aquesta disciplina. Vaig formar-me en Acroyoga Internacional a Tailandia i he assistit a diferents events arreu d'Europa per compartir la pràctica de l'acroyoga. Gràcies a la gent he conegut en aquesta comunitat m'he format en Ioga per infants Hatha Vinyasa del llinatge Dharma.

WhatsApp Image 2021-03-12 at 10.25.56.jpeg

Professor de Hatha Raja Ioga

Marcos Gutierrez

Marcos es un ser que se ha ido cultivando desde la práctica constante, desde la experiencia, pasando a desarrollarse con fuerza y vigor a través de una búsqueda hacia adentro, hacia lo interno, hacia la totalidad del Ser, hacia la Conciencia Suprema. Propone un compartir de la experiencia, para llevar el conocimiento aprendido hacia el entendimiento y ayudar a buscar la potencialidad de la esencia divina en cada ser.

Nosaltres: Nuestro equipo

"El yoga no trata de desarrollo personal, trata de aceptación personal"

Gurmukh Kaur Khalsa

"El yoga nos trae al momento presente, el único lugar donde la vida existe"

Ellen Brenneman

Nosaltres: Cita
bottom of page