top of page
Nosaltres: Quiénes somos

Coneix l'equip de professors

Nosaltres som els que formem Espai Sangha

239A8268.jpg

Fundadora de Sangha i professora de ioga.

Yvonne Prat

Sóc entusiasta, alegre, amant del moviment i viatgera. La curiositat per descobrir el món em va portar a estudiar Turisme, i la curiositat per descobrir-me a mi mateixa em va portar al Ioga.
Fa pocs anys que practico però va ser un amor a primera vista,  un despertar. Des de la primera classe ja no he parat de practicar i formar-me, sóc professora de Hatha Vinyasa que és l’estil que més em defineix i també d’aeri. La pràctica em dóna equilibri i em calma la ment sobretot perquè m’ajuda a  desconnectar del món i connectar-me amb mi mateixa a través del moviment i és precisament això, el que intento transmetre. 
Les meves classes són alegres i dinàmiques, treballarem amb constància el cos, obrint-lo, fluint a través del moviment i respiració. Arribarà el moment en que començaràs a gaudir, sentiràs els beneficis i un dia sabràs  com observar els teus pensaments i aprendràs a gestionar-los.

IMG_3097_edited.jpg

Fundadora de Sangha, professora de ioga i massatgista

Gemma Castanyer

Em definiria com  inquieta, social, optimista, de mentalitat oberta i sempre amb ganes d’aprendre. La vida em va regalar descobrir el ioga en un moment de canvi personal important i em va ajudar i em continúa ajudant a  transitar per les meves emocions i en el meu aprenentatge diari. Vaig voler aprofundir en el ioga formant-me i practicant diferents estils: hatha, vinyasa, nidra, acroyoga, yin, iyengar, kundalini, meditació, ayurveda i el massatge tailandès. M'adono que totes les variants et poden ajudar en la teva evolució física, emocional i mental. Només has de trobar la què a tu et va millor i amb la que connectes. És per això que ara decideixo implicar-me en aquest projecte per compartir els meus coneixements i ajudar a persones que estiguin en procés de canvi o descobriment personal a gaudir dels seus beneficis. A les meves classes intentaré que desconnectis del teu dia a dia, que trobis les teves pròpies eines que t’ajudin en la pràctica i fora d’ella, que et relaxis físicament i menta, que practiquis per l’alegria de fer-ho sense expectatives, que respiris de manera conscient i que treballis el teu cos, l’enforteixis i el flexibilititzis.

6ae0bc4d-05c0-43ed-852a-3902782cbb7e.JPG

Fisioterapeuta

Glòria Grau

Fisioterapeuta col.legiada especialitzada en esport i readaptació a l'activitat física formada en el mètode Pilates per fisioterapeutes. Actualment exerceixo a l'empresa privada dins el ram de la traumatologia i imparteixo classes d'anatomia a la Universitat de Vic. La meva trajectòria personal i laboral m'ha portat a comprendre que el moviment és vida i he dissenyat la classe de Moviment Terapèutic per acostar la pràctica del moviment conscient a tothom qui ho vulgui. Si fa temps que et sents rígid, flàcid i tens dolor crònic o molèsties derivades d'aquesta manca de flexibilitat o de la debilitat muscular, existeix una alternativa no farmacològica per començar a sentir-te millor.
Estic conveçuda que si t'hi animes, entendràs millor com s'organitza el teu cos per gestionar les diferents pressions i compressions i practicaràs exercicis que t'ajudaran no només a repartir millor les càrregues mecàniques sinó també a integrar específicament la musculatura del sol pelvià i mantenir tònic el teu cinturó abdominal.

IMG_3100_edited_edited.jpg

Terapeuta Coaching

Mathieu Durande

La vida toma sentido para mí cuando me siento aprendiz. Esta curiosidad de aprender me ha llamado a caminar juntos durante 3 años con un@s compañer@s en un ciclo terapéutico de Bioenergética. Es cuando se plantaron las primeras semillas de una nueva consciencia del cuerpo desde los principios del taoísmo, la demostración empírica de los beneficios de una salud holística como la medicina tradicional china (MTC) y en la práctica al Qi-Gong. A nivel profesional, dedicó gran parte de mi tiempo en acompañar: trabajando con organizaciones para fomentar el cambio cultural en gestión de equipos o bien dando clases de liderazgo y sostenibilidad en la universidad de la Pompeu Fabra en Barcelona.

239A3083_edited.jpg

Terapeuta Gestalt

Dani Rius

Format a Espai Lúdic - Escola Gestalt de Catalunya, amb Postgrau en Gestalt i Sexualitat Conscient. També format amb Joan Garriga en Constel·lacions aplicades a la parella. Especialitzat en gènere i relacions afectives, treballa des de fa cinc anys com a terapeuta individual, dirigint també grups mixtes de sexualitat conscient i relacions. A més és co-fundador de l'entitat El Taller, on porta grups d’homes i facilita tallers coeducatius a escoles i instituts.

278fad03-5e6a-4b4f-b7e3-066602f4a7d7.JPG

Professor d'Acroyoga i ioga per nens

Carles Amaya

Vaig descobrir l'acroioga mentre vivia a Berlin però no va ser fins tornar a Catalunya que vaig decidir dedicar-hi tot el meu temps i energia a aquesta disciplina. Vaig formar-me en Acroyoga Internacional a Tailandia i he assistit a diferents events arreu d'Europa per compartir la pràctica de l'acroyoga. Gràcies a la gent he conegut en aquesta comunitat m'he format en Ioga per infants Hatha Vinyasa del llinatge Dharma.

WhatsApp Image 2021-09-13 at 21.28.25.jpeg

Professora de Kundalini ioga

Vanesa Garriga

WhatsApp Image 2021-03-12 at 10.25.56.jpeg

Professor de Hatha Raja Ioga

Marcos Gutierrez

Marcos es un ser que se ha ido cultivando desde la práctica constante, desde la experiencia, pasando a desarrollarse con fuerza y vigor a través de una búsqueda hacia adentro, hacia lo interno, hacia la totalidad del Ser, hacia la Conciencia Suprema. Propone un compartir de la experiencia, para llevar el conocimiento aprendido hacia el entendimiento y ayudar a buscar la potencialidad de la esencia divina en cada ser.

terapeuta_edited.jpg

Professora de Reiki, massatgista Ayurveda i Tantra.

Alba Miralpeix 

Iniciadora de processos de consciència i acompanyant de grups i cercles. En continua formació en ciclicitat, fertilitat, feminitat, afectivitat i sexualitat. Especialitzada en dol, pèrdues i final de Vida. Formada i experimentant  en Massatge Ayurveda, Tacte Conscient i Tantra. L'Alba també és professora de Reiki. Acompanya als infants, adolescents i adults des de la mirada sistèmica, l’ancestralitat, el cos i l’arteràpia. Amant de la Natura i del bosc, apassionada de les Plantes Medicinals, la Dansa Viva i enamorada del QiGong. Creadora d'ArtViu i de Donzelles i Noiets en Cercles.
L’Alba comparteix que acompanya a les persones, infants, adolescents i adults tant a nivell individual com en grup des del respecte mútu, l’autenticitat i la senzillesa...convidant a prendre la responsabilitat i amb la confiança plena i  consciència que dins nostre s’amaga el tresor que ens permet SER i brillar!!!

384A3496-3.jpg

Terapeuta, artista, músic

Ravi Ramoneda

Ha dedicat més de 20 anys a la investigació terapèutica a través del so, la música i la meditació. S'ha format en diferents camps com la Medicina Tradicional Xinesa, Shiatsu, Osteopatia Craneosacral Biodinàmica. 

Ha desenvolupat el seu propi sistema conegut como Presencia Sanadora®, en el que combina el potencial del So i el Mantra amb Sanació Cuàntica, Creixement Personal i Desenvolupament Espiritual.

En les sessions es produeixen grans transformacions a nivell físic, mental, emocional i de despertar de consciència, son potents i transformadores en tots els nivells. Inevitablement quan sanem,comprenem. Amb la comprensió desenvolupem el nostre potencial i els nostres dons i ens convertim en millors persones, més lliures i responsables.

La Presencia Sanadora® t apropa a la teva presencia interna, revelant potencials que son grans combustibles del vehicle sanador que som.

Nosaltres: Nuestro equipo

"El yoga no trata de desarrollo personal, trata de aceptación personal"

Gurmukh Kaur Khalsa

"El yoga nos trae al momento presente, el único lugar donde la vida existe"

Ellen Brenneman

Nosaltres: Cita
bottom of page