top of page
239A3103.jpg

Teràpies

A Sangha trobaràs a un equip de terapeutes al teu servei que t'acompanyaran en el que necessitis. Teràpies que inclouen el cos mental, emocional, energètic i espiritual. Entre elles la Gestalt, el Coaching, Reiki, Teràpia sonora..

Nosaltres: Quiénes somos

Coneix l'equip de terapeutes

Nosaltres som els que formem Espai Sangha

IMG_3100_edited_edited.jpg

Coaching

Mathieu Durande 

239A3083_edited.jpg

Terapeuta Gestalt

Dani Rius

Format a Espai Lúdic - Escola Gestalt de Catalunya, amb Postgrau en Gestalt i Sexualitat Conscient. També format amb Joan Garriga en Constel·lacions aplicades a la parella. Especialitzat en gènere i relacions afectives, treballa des de fa cinc anys com a terapeuta individual, dirigint també grups mixtes de sexualitat conscient i relacions. A més és co-fundador de l'entitat El Taller, on porta grups d’homes i facilita tallers coeducatius a escoles i instituts.

Ernest_Guirao.jpg

Reiki, registres Akàshics, creixement personal

Ernest Guirau

Des de l'any 2003 estic investigant i profunditzant en el camp terapèutic, el creixement personal i espiritual utilitzant tècniques com el Reiki, la meditació, la lectura de Registres Akàshics, la mediumnitat, la psicologia Taoista i la auriculopuntura, tant xinesa com coreana.

El 2008 vaig canalitzar el meu propi estil de Reiki (Omnia Reiki) que és la visió tradicional del Reiki, actualitzada a la vibració planetària actual, així com la incorporació d’una mirada a tot el procés de creixement personal durant l'apertura espiritual.

Durant aquests anys, a part de fer un treball d'autoconeixement i sanació millorant la meva salut, la relació amb mi mateix i els meus vincles, he realitzat estudis d'investigació en col·laboració amb centres sanitaris privats i oficials, com la Universitat d'Infermeria de Barcelona.

Tot aquest conjunt de tècniques i experiència els poso al servei de l'acompanyament de tot tipus de processos personals a través de programes totalment personalitzats, on el tractament del conflicte que es vol resoldre, es treballa des de una mirada holística unint cos, inconscient, energia, ànima i esperit, així com actualitzant la manera de relacionar-se amb l'entorn.

terapeuta_edited.jpg

Professora de Reiki, massatgista Ayurveda i Tantra.

Alba Miralpeix 

Iniciadora de processos de consciència i acompanyant de grups i cercles. En continua formació en ciclicitat, fertilitat, feminitat, afectivitat i sexualitat. Especialitzada en dol, pèrdues i final de Vida. Formada i experimentant  en Massatge Ayurveda, Tacte Conscient i Tantra. L'Alba també és professora de Reiki. Acompanya als infants, adolescents i adults des de la mirada sistèmica, l’ancestralitat, el cos i l’arteràpia. Amant de la Natura i del bosc, apassionada de les Plantes Medicinals, la Dansa Viva i enamorada del QiGong. Creadora d'ArtViu i de Donzelles i Noiets en Cercles.
L’Alba comparteix que acompanya a les persones, infants, adolescents i adults tant a nivell individual com en grup des del respecte mútu, l’autenticitat i la senzillesa...convidant a prendre la responsabilitat i amb la confiança plena i  consciència que dins nostre s’amaga el tresor que ens permet SER i brillar!!!

384A3496-3.jpg

Terapeuta, artista, músic

Ravi Ramoneda

Ha dedicat més de 20 anys a la investigació terapèutica a través del so, la música i la meditació. S'ha format en diferents camps com la Medicina Tradicional Xinesa, Shiatsu, Osteopatia Craneosacral Biodinàmica. 

Ha desenvolupat el seu propi sistema conegut como Presencia Sanadora®, en el que combina el potencial del So i el Mantra amb Sanació Cuàntica, Creixement Personal i Desenvolupament Espiritual.

En les sessions es produeixen grans transformacions a nivell físic, mental, emocional i de despertar de consciència, son potents i transformadores en tots els nivells. Inevitablement quan sanem,comprenem. Amb la comprensió desenvolupem el nostre potencial i els nostres dons i ens convertim en millors persones, més lliures i responsables.

La Presencia Sanadora® t apropa a la teva presencia interna, revelant potencials que son grans combustibles del vehicle sanador que som.

Nosaltres: Nuestro equipo

"El yoga no trata de desarrollo personal, trata de aceptación personal"

Gurmukh Kaur Khalsa

"El yoga nos trae al momento presente, el único lugar donde la vida existe"

Ellen Brenneman

Nosaltres: Cita
bottom of page